0
0
0

Xiaomi Mi 8 6/64GB Blue EU

Отзывы:
(0)
  • Производители Xiaomi
  • Код товара: 33116
Наличие: Ожидание 2-3 дня
13 927 грн
Купить в один клик
Введите номер телефона и мы перезвоним
Купить в кредит 0,01%
Доставка

Самовывоз из магазина г.Харьков, пл.Конституции,1 Доставка по Украине в любой город.

Гарантия

Гарантии от производителя. Обмен/возврат товара в течение 14 дней*.

Краткие характеристики
Все характеристики
Диагональ дисплея, дюймы: 6.2"
Разрешение дисплея: 2220 x 1080
Основная камера, МП: 12 (f/1.8) + 12 (f/2.8)
Количество ядер: 8
Объем оперативной памяти: 6 Гб
Емкость батареи, мАч: 3400
Объем встроенной памяти: 64 Гб
Bluetooth: 43865

Самовывоз из магазина

Нова пошта

Оплата

Наличными, Безналичными, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay, Masterpass

Обмен/возврат

Обмен и возврат товара осуществляется в течение 14 дней после покупки, согласно закону Украины "О защите прав потребителей Украины"

Гарантия

3 месяца
Экран (6.21", IPS, 2248x1080 FHD+)/ Qualcomm Snapdragon 845 (4 по 2.8 ГГц + 4 по 1.8 ГГц)/ основная камера: 12+12 Мп, фронтальная камера: 20 Мп/ RAM 6 ГБ/ 64 ГБ встроенной памяти/ 3G/ LTE/ GPS/ GLONASS/ поддержка 2х SIM-карт (Nano-SIM+Micro-SIM)/ Android 7.1 (Nougat) / 3400 мА*ч

Смартфон Xiaomi Mi 8

Скляний корпус

Смартфон Mi 8 виконаний в скляному корпусі, передня і задня панелі якого заокруглені по всіх гранях. Технологія скруглення отримала назву four-sided 3D glass. Така округла форма без гострих кутів не тільки дарує прекрасні відчуття від дотику до гладкого корпуса, але і спрощує утримання пристрою в руці. Рама корпусу, що надає міцність, створена з нержавіючої сталі.

xiaomi-mi8

Безрамковий дисплей

Максимально велика видима область

Флагман Mi 8 отримав дуже яскравий і чистий дисплей, виконаний за технологією AMOLED, з якою ви зможете насолодитися безмежно соковитими і контрастними фото, а також відео. Розмір екрану складає 6.21 дюйма, що завдяки безрамочному дизайну Mi 8 еквівалентно розміру 5.5 дюйма традиційного смартфона.

xiaomi-mi8

Висока контрастність 60000:1, широка колірна гамма DCI-P3, співвідношення сторін 18.7:9, а також ультрависока дозвіл 2248×1080 точок роблять його лідером у своєму сегменті.

xiaomi-mi8

Захист зору

Безпечне використання смартфона вдень і вночі

Особливістю дисплея Mi 8 стали безпрецедентні заходи по захисту зору користувачів. Так дисплей забезпечений спеціальним фільтром, який відсікає синю частину спектру, роблячи кольори дисплея максимально наближеними до природних. Функція захисту зору не тільки відповідає вимогам науково-технічного прогресу, але також дозволяє жити комфортніше і безпечніше.

xiaomi-mi8

Двочастотний GPS

Перший у світі смартфон з двочастотним GPS

Mi 8 став першим у світі смартфоном з підтримкою двочастотного позиціонування GPS. Сигнали від системи позиціонування надходять в діапазонах L1 і L5, що в рази підвищує точність навігації в складних міських умовах.

xiaomi-mi8xiaomi-mi8

Подвійна потужна камера

Камера, ідеальна для фото вночі

Фотомодуль Mi 8 побудований на основі двох камер - ширококутної панорамної і спрямованої портретної, виконаних на базі сенсора SONY IMX363.

xiaomi-mi8

Розмір пікселя складає 1.4μm пікселів, що в сумі з чотирьохкоординатною оптичною стабілізацією, 2PD технологією фокусування від SLR і апаратним багатокадровим зменшенням шуму дозволяє домагатися відмінної якості зображення навіть вночі.

xiaomi-mi8

Шикарний "автопортрет"

20 Мп фронтальна камера з функцією "Smart Beauty"

За забезпечення високої якості портретної зйомки відповідає 20 Мп фронтальна камера. Вражаючі селфі з шикарною передачею кольору, реалістичністю і ефектом боке (розмитим заднім фоном) точно не залишаться непоміченими в соцмережах. Функція автоматичної корекції зовнішності допоможе вам виглядати, як суперзірку.

xiaomi-mi8

xiaomi-mi8

Face ID

Перша технологія розпізнавання облич для Android

Флагманський смартфон Mi 8 став першим у світі пристроєм на Android, який отримав інфрачервону систему розпізнавання осіб під назвою Face ID. Особливістю системи стала побудова ідентифікатора особистості на основі датчика, який працює і темне, і в світлу пору доби, на відміну від ідентифікаторів, заснованих на фронтальній камері. Тривимірне сканування обличчя дозволяє точно визначити власника і розблокувати доступ в систему.

xiaomi-mi8

Корекція зовнішності в реальному часі

Технології машинного навчання для особливої краси

Крім можливості в кілька кліків покращувати свої фото, ви можете відчути всю красу машинного самонавчального алгоритму, який проаналізує ваші уподобання і дозволить в режимі реального часу відкоригувати навіть частини обличчя, наприклад, виправити форму носа, губ, розмір і колір очей, відрегулювати ширину скул і форму брів.

xiaomi-mi8

Qualcomm Snapdragon 845

Найпотужнійший мобільний процесор

Флагман Mi 8 отримав найсучасніший і найпотужніший процесор - Qualcomm Snapdragon 845. Він побудований на 10-нм технології на основі восьмиядерної архітектури ARM Cortex-A75 і ARM Cortex-65. Чотири продуктивних ядра Kryo 385 працюють на тактовій частоті 2.8 ГГц, а чотири "економічних" ядра працюють на частоті 1.8 ГГц. Чистий приріст продуктивності становить 25% порівняно з Snapdragon 835. За рахунок 3 Мбайт системного кеша процесор не постійно звертається до оперативної пам'яті, обходячись в найпростіших ситуаціях "своїми силами".

xiaomi-mi8

VR і доповнена реальність

Графічний чіп для віртуальної реальності

За графіку відповідає підсистема Adreno 630, показує приріст продуктивності на 30% в порівнянні з попередньою моделлю і показує серйозні переваги при роботі з програмами, пов'язаними з віртуальною і змішаною реальністю.

xiaomi-mi8

Багатофункціональний NFC

Мі 8 отримав сучасну версію NFC - технології бездротової передачі даних малого радіусу дії, яка дає можливість розплачуватися без використання карт в магазинах, громадському транспорті та на POS-терміналах.

xiaomi-mi8

Оптимізоване енергоспоживання

Швидка зарядка QC 4.0+

Смартфон Mi 8 оснащений акумулятором ємністю 3400 мAг, який завдяки оптимізації на апаратному рівні, енергозберігаючому процесору і графічному чіпсету, забезпечить тривалу роботу смартфона без необхідності підзарядки. Швидка зарядка QC 4+ дає 50% заряду вже за перших 20 хвилин!

xiaomi-mi8-black-geek

Повний Netcom 5.0

Підтримка 4G на двох SIM-картах

Подвійний слот для Nano-SIM - карти дозволяє встановити карту будь-якого оператора мобільного зв'язку, що підтримує стандарти 4G +/4G/3G/2G - інтернет буде працювати на максимальній швидкості.

xiaomi-mi8

Нова оболонка MIUI 10

Машинне навчання на службі людини

Нова программаная оболонка MIUI 10 краще оптимізована під екрани з різним співвідношенням сторін і з вирізами, а меню запущених додатків виконано у вигляді вертикального списку з можливістю взаємодії з програмами в ньому. Головним нововведенням MIUI 10 став алгоритм, що імітує поведінку штучного інтелекту і підлаштовує роботу системи під індивідуальні потреби, що дозволить враховувати особливості поведінки користувача і його персональні переваги.

xiaomi-mi8

При цьому в MIUI 10 стало ще простіше управляти всією розумною технікою, оскільки смарфтон візьме на себе функції хаба, об'єднуючого пристрою в єдину систему. Всі гаджети зібрані в одному меню, а при виявленні нового пристрою на екрані з'являється повідомлення.

xiaomi-mi8-black-geek

Ще одним нововведенням MIUI 10 стало використання штучного інтелекту в додатку камери. Зазвичай виробники смартфонів використовують два модуля, щоб визначити глибину різкості і відокремити головний об'єкт від фону для розмиття останнього. Смартфони з однією камерою, які оновляться до MIUI 10, отримають підтримку портретного режиму зйомки. Програмні алгоритми будуть визначати межі людини в кадрі, розмиваючи фон за ним.

xiaomi-mi8

Теги: xiaomi mi, xiaomi mi, xiaomi mi 8, xiaomi mi8, mi8, mi 8, ми 8, ксиоми ми 8, ксяоми ми 8, ксиоми, ксяоми, xiaomi, xiaomi mi 8 6/64gb, rcbjvb vb 8, rczjvb vb 8

Характеристики
Характеристики
Диагональ дисплея, дюймы 6.2"
Разрешение дисплея 2220 x 1080
Основная камера, МП 12 (f/1.8) + 12 (f/2.8)
Количество ядер 8
Объем оперативной памяти 6 Гб
Емкость батареи, мАч 3400
Объем встроенной памяти 64 Гб
Bluetooth 43865
FM-радио Есть
IrDA Есть
Multi touch 10 касаний
NFC Есть
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Автофокус Фазовый
Акселерометр Есть
Вспышка Есть
Встроенные динамики Есть
Встроенный микрофон Есть
Гироскоп Есть
Голосовая связь в GSM/3G сетях Есть
Датчик освещенности Есть
Датчик приближения Есть
Датчик Холла Есть
Доступная память Нет данных
Запись видео Есть
Защита от пыли и влаги Нет
Интерфейсный разъем USB Type-C
Количество сим-карт 2
Компас Есть
Материал корпуса Металл, стекло
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
Операционная система Android
Плотность пикселей, пикс/дюйм 403
Поддержка быстрой зарядки Есть
Поддержка карт памяти Нет
Процессор Qualcomm Snapdragon 835
Сканер отпечатка пальца Есть
Стандарты связи 2G — GSM/GPRS/EDGE, 3G – WCDMA, 4G - LTE
Стекло С олеофобным покрытием
Тип матрицы IPS
Тип сим-карты Nano-SIM
Фронтальная камера, МП 16
Цвет Синий
Частота процессора, ГГц 2,7
Вес, г 175
Гарантия 3 месяца
Производитель Xiaomi
Отзывов (0)

Нет отзывов об этом товаре.